koi karpe havedam billeder

// www.KingLars.DK // Koi karpe | havedam | billeder | filter
Menu

Quik Links

Reklame / Counter

Alternativ foder

LækkerbiskenAppelsin er en god vitamin C kilde og hjælper imunsystemet og hjælper mod stress. Salat hoved indeholder også vitamin C og andre nærrings stoffer din koi vil elske det. Rejer spises meget gerne af Koi'er og er sunde bruges om sommeren ved højere tempratur i dammen.Rødemyggelarver er koi'erne helt vilde med kan købes frosne men husk at tø dem op før brug. Hvidløg ja underligt nok elsker Koier hvidløg og det kan hjælpe med at gøre dem håndtamme.

Fodermetoden

Appelsin man skærer den i 4-5 stykker man fjern ikke skalden smid dem så i dammen koierne spiser frugtkødet og lader skrallen blive tilbage fjern herefter resterne.
De C vitaminer fisken får er vigtig til væksten, det hjælper også med gendannelse af ødelagt væv og finner.


Salathoved til at starte med kan man smide et par blade i efter et par minuter vil koierne begynde at spise disse,
efter et par uger kan man lige så smide hele hovedet i på en gang koierne river selv bladene af og lader midten blive tilbage.


Hvidløg er elsket af koierne man dypper lidt foder i noget hakket hvidløg husk på rå hvidløg er stærkt så pas på med ikke at smide store stykker ud til dem. bare en smule saft er en ægte lækkerbisken.

Rejer og Røde Myggelarver gives bare sådan enten ved håndfodring eller smides bare ud i dammen.

Brug ikke!!!

Lad være med at give dine koi'er Majs og ærter da de ikke kan fordøje det og så indeholder de en masse kulhydrater der får dine koi'er til at anlægge unormale fedt depoter.

© Copyright 2005 Designed By Kinglars.DK Kontakt webmaster